На Рівненщині пишуть сценарій серіалу про фермерів

The Farmer series will become the first Ukrainian television project to embody the idea of promoting the farmer movement in Ukraine, in addition to the peasants' life, the show team reports. The prototypes of the main characters are the owners of a family dairy farm in Rivne region. The family returned from work from abroad to farming in Ukraine...

Серіал "Фермери" стане першим українським телевізійним проєктом, у якому, крім побуту селян, буде втілено ідею просування фермерського руху в Україні, - повідомляє команда серіалу. Прототипами головних героїв стали власники сімейної молочної ферми у Рівненській області. Родина повернулася з заробітків, щоб займатися фермерством в Україні.

Повідомляється, що ідея створити серіал "Фермери" належить Рівненському обласному благодійному фонду "Любіть Україну", який популяризує проєкт сімейних молочних ферм у Західній Україні. Написання сценарію та створення індивідуального презентаційного пакету для телевізійного міні-серіалу "Фермери" підтримав Український культурний фонд. Грант отримала телерадіокомпанія "Ритм".

Міні-серіал "Фермери" покликаний змінити ставлення українського суспільства до сучасного села. Мета проєкту – створити яскравий сценарій, який можна втілити у фільм, що викличе емоційне співпереживання людей, які пов’язали своє життя з селом. Покаже проблеми, конфлікти та шляхи їх вирішення у цікавій і невимушеній ігровій формі. "Фермери" продемонструють, що сьогодні в Україні є можливості для гідного життя, для збереження родинних цінностей. Лише треба не боятися подолати консерватизм і стереотипи мислення, взяти на себе відповідальність за власне майбутнє.

"Фермери" мають стати меседжем до молоді про те, що жити у селі добре та перспективно, що саме в сільській місцевості роботи – непочатий край. Саме там можна реалізовуватися, розвиватися та втілювати в життя найсміливіші ідеї.

До написання сценарію міні-серіалу "Фермери" залучено відомого українського сценариста Олексія Комаровського.

Після створення сценарію буде знято тизер міні-серіалу. Зйомки пройдуть на сімейних молочних фермах та інших локаціях Рівненської області. Сформований у результаті роботи презентаційний пакет буде запропоновано потенційним інвесторам зйомок серіалу.